Get Adobe Flash player

Jazyk webu

Czech Arabic Chinese (Traditional) English French German Greek Hungarian Italian Japanese Polish Russian Slovak Spanish

Facebook 007

Isabella Scorupco
nar. 04.06.1970
Bialystok, Polsko

Biografie
Izabellu objevil v 17 letech švédský režisér, který ji obsadil do filmu No One Can Love Like Us. Po úspěchu v tomto filmu se stala modelkou a v roce 1989 také popovou zpěvačkou. V roce 1994 se Izabella vrátila ke hraní filmem Petri Tears. Svou nejznámější roli ztvárnila ve filmu Zlaté oko. V poslední době se objevila ve filmu Vertical Limit s Chrisem O’Donnelem.


Filmografie
2004    Vymítač ďábla: Zrození
2002    Království ohně
2000    Potápěč, Vertical Limit
1999    Ohněm a mečem
1995    Det var en mörk och stormig natt, Petri tårar, Zlaté oko
1991    "V som i viking"
1988    Ingen kan älska som vi